Sunday, February 7, 2010

Tentamen og snø


Hadde tentamen for ein eller to uker siden.. Dei var så seint pga. blei utsatt ein uke pga alle snødagene vi hadde etter jul. Vi hadde tentamen i ALLE fag, men det var kjempelett.. Det var ikkje noe torturerende heildagsprøve som i Norge, men berre ein vanlig to-timers prøve som inneholdt stoff frå heile semesteret.

Sist fredag var det meldt snøstorm om ettermiddagen, så vi fekk fri to timer tidlig frå skulen, og alle sportene blei avlyst for helga. "Two-hour early dismissal" har ikkje skjedd på mange år. Dei fleste husker ikkje eingang kortid det skjedde sist. I alle fall så ringte klokka for siste gang klokka 1.12 og vi reiste lykkelige heim i regnet. Den fryktelige, morderiske snøen som var meldt, kom ned som regn i steden for fram til i 11 tiden om kvelden. Men lørdags morning var det ca. 15 cm snø ute, så vi får sikkert fri på mandag ^^

5 comments:

  1. Haham slaur! tar fri på grunn av litt regn :P

    ReplyDelete
  2. haha :D Digger det du har skrevet om aa kommentere paa bloggen din :D! suuuper

    ReplyDelete
  3. Ja, viss regnet fryser blir det glatt og livsfarlig for oss stakkars unger som skal komme oss heim! :O Berre tenk om ein unge sklir på isen.. haha :)

    Men grunnen til at dei er så redd for is er at viss ein buss kjører ut i grøfta og blir skada, saksøker foreldrene skulen...

    ReplyDelete
  4. Jaa, de er nok like redde i England ja :-D fikk ei uke fri pga av 5 cm sno! xD

    ReplyDelete
  5. Alle stader i verda der dei brukar snø som unnskyldning for å halde seg vekke frå skulen , må dei ha det kjedeleg i timane......kan det vera kjekkare på sofaen enn i timane på KVS ?.....trur eg besvimer....!

    ReplyDelete